Noventian käyttöehdot


Salasana/vastauslinkki on henkilökohtainen ja ainoastaan salasana-/linkkiviestin vastaanottajalla on oikeus käyttää salasanaa/linkkiä ja Noventia Oy:n eSourcing Solution -ohjelmistoa, ohjelmiston sallimissa rajoissa. Oikeus käyttää salasanaa/linkkiä ja ohjelmistoa päättyy automaattisesti ja välittömästi kun se tapahtuma päättyy, johon osallistumiseen tämä salasana/linkki on myönnetty. Tämän viestin vastaanottaja on vastuussa kaikista salasanan/linkin alla tehdyistä teoista ja laiminlyönniestä. Salasanaa/linkkiä ei saa paljastaa tai luovuttaa kolmannelle tai sallia kolmannen käyttää salasanaa. Noventia Oy pidättää kaikki oikeudet eSourcing Solution -ohjelmistoon, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet. Noventia ei myönnä minkäänlaista takuuta ohjelmistolle, eikä Noventia Oy ole vastuussa ohjelmiston avulla järjestettävistä tapahtumista. Noventia Oy ei myöskään vastaa mistään ohjelmiston käytöstä aiheutuneista välittömistä tai vällillistä vahingoista. Tapahtumissa hyödynnetään Noventia eSourcing Solution –ohjelmistoa. Noventia Oy, ulkopuolisena palveluntarjoajana, ei osallistu tapahtumien järjestämiseen tai toteuttamiseen eikä ole millään tavalla vastuussa tapahtumista, mukaan lukien siitä, että tapahtumat ovat soveltuvan lainsäädännön ja määräysten mukaisia. Annan samalla tietosuoja-asetuksen mukaisen luvan tietojeni tallentamiseen järjestelmään (EU kansalaiset; GDPR, Venäjän kansalaiset; Venäjän federaation henkilötietolaki; ja muiden maiden kansalaiset; muut lait/asetukset)


Hyväksy ehdot

Sinun on hyväksyttävä seuraavat ehdot voidaksesi jatkaa. Lue ehdot, laita rasti ruutuun ja paina **Seuraava**.


Edellytämme kaikilta yhteistyökumppaneilta voimassa olevien lakien, asetusten ja viranomaismääräysten sekä kansainvälisten ihmis- ja työelämän oikeuksien noudattamista.


Toimittajan vastuu kansainvälisistä pakotteista

Toimittaja vakuuttaa ja vastaa siitä, että toimittajan i) kaupparekisteriin merkityt vastuuhenkilöt tai muut yhtiössä tosiasiallista päätösvaltaa käyttävät henkilöt, ii) toimittajan osakkeenomistajat ja iii) toimittajan tosiasialliset edunsaajat eivät ole Yhdistyneiden kansakuntien tai Euroopan Unionin asettamien kansainvälisten pakotteiden alaisia henkilöitä.


Toimittaja on velvollinen pitämään omia vastuuhenkilöitään, osakkeenomistajiaan ja tosiasiallisia edunsaajia koskevat tiedot kulloinkin ajan tasalla ja toimittaja sitoutuu ilmoittamaan kirjallisesti Jatkeelle, mikäli jokin toimittajan tässä mainituista henkilöistä joutuu pakotelistalle tai mikäli toimittajan vastuuhenkilöksi, osakkeenomistajaksi tai tosiasialliseksi edunsaajaksi rekisteröidään tai muutoin tulee pakotelistauksen alainen henkilö


Täytä tiedot

Täytä kentät ja paina Seuraava



Täytä tiedot

Täytä kentät ja paina Seuraava

Valitse listalta yritystäsi koskevat

Täytä tiedot

Täytä kentät ja paina Seuraava

Tarkista tiedot

Tarkista täyttämäsi tiedot huolellisesti. Jos huomaat virheitä, paina Edellinen ja korjaa tiedot. Kun kaikki on kunnossa paina Lähetä.

EU

Edellinen